9 Kapitel 9

Var går du härifrån?

Bara du vet. Bara du känner vilka vida eller snäva svängar du känner dig bekväm med att ta. Och bara du kan ta beslutet om du tror att det kan vara en ny spännande idé att utveckla dig själv och dina anställda – på insidan, genom detta perspektiv för att utveckla företaget, och inte bara i sälj, marknad och annat som är mer yrkesspecifikt. För att få företaget att gå framåt, men även för att få er att gå framåt med detta unika kombo-perspektiv som framgångsverktyg. Att genom SÅ KLART-metoden utveckla ett nytt sätt att se er själva, varandra, företaget och världen på.

Förhoppningsvis känns det som att du fått inblick i något du verkligen inser att du och dina medarbetare skulle ha allt att vinna på att lära er mer om! Eller tänker du, – kul, intressant, men jag/vi fortsätter nog som vanligt?

 

Jag vill rekommendera dig att fundera över vilket av dem som känns:

  1. Lättast att välja, – och varför?
  2. Mest rätt att välja, – och varför?
  3. Mest utmanande att välja, – och varför?

 

Att du arbetar som ledare vet jag ju redan, men jag vill utmana dig med frågan:

Är du en ledare som vågar prova en ny typ av utveckling för att nå harmonisk framgång och mer harmoniska resultat? Ett sätt där hjärtat och människan är i centrum och där vägen och metoden inte än är lika grundligt bevisad som konventionella metoder. Där du faktiskt kan vara en Columbus och vara del av att initiera ett nytt förhållningssätt som inte bara skapar harmoni bland personalen och lägger grund till en mer harmonisk tillväxt, utan som även sprider en högre och mer positiv energi ut i samhället som starkt kan påverka det sociala spelet. Eller håller du dig hellre till utveckling som mer adresserar hjärnan och gamla trygga, konventionella metoder?

 

För att veta måste man våga

När mina klienter börjar applicera SÅ KLART – metoden i sitt vardagliga tänk börjar det nästan alltid per omgående hända saker som visar att de satt bollen i rullning i en ny riktning. Det krävs definitivt arbete med att förändra våra tankar, präglingar, inre sanningar och handlingsmönster för de flesta har övat länge på att fokusera och göra som de gör. – Men när vi gör det – och dessutom är medvetna om hur vårt fokus interagerar med Attraktionslagen och universum, då kan vi verkligen skapa de resultat vi vill ha oavsett hur vårt NU ser ut, eller hur det sett ut hittills.

 

Klokskaper 

”Om du får rätt på insidan, kommer utsidan av sig själv.”

Eckhart Tolle

 

Dags att säga, – På återseende! att runda av

Jag hoppas att jag genom att ha gett en tillräckligt stor dos av insiktsgörande frågor och låtit dig nosa på Attraktionslagen i kombination med den mer klassiska beteendevetenskapen, förhoppningsvis gett dig en värdefull inblick om dig själv och ditt fokus hittills, likaväl som kollegornas och teamets gemensamma. Och en känsla hur du kan använda detta kombo-perspektiv till att leda ditt team framåt till en ännu mer insiktsfull, medveten och harmonisk framgång.

 

Jag erkänner villigt att mina metoder är okonventionella

– men det är det som är hela idéen. Det är det som är vinsten. Det finns redan en massa utvecklingsmetoder på marknaden och självklart är många både bra och excellenta. Men de saknar alla energiperspektivet som jag lägger till. Vilket gör att de – hur bra de än är, missar det viktigaste vi har ALLT att vinna på att lära oss förstå och tillämpa. Hur vi interagerar med de energier vi inte kan komma ifrån att de finns där som en tyst men ytterligt aktiv samarbetspartner. För det är genom insikterna av kombinationen Beteendevetenskap – Attraktionslagen som den riktiga förändringen och förädlingen kan ske. Genom dessa insikter får man en gemensam kraftfull plattform att utgå ifrån, ett nytt sätt att se sina möjligheter såväl som ett nytt sätt att driva både företaget och sig själv som person framåt.

 

Om du tittar på dig och din grupp

Vad har du fått för insikter under tiden du läst boken och förhoppningsvis tagit dig tiden att jobba med frågorna? Hur mycket rätt gör ni redan sett ur detta kombo-perspektiv, och hur mycket i fel riktning inser du att ni hittills har fokuserat? Tankemässigt, känslomässigt som handlingsmässigt. Det är som jag redan tidigare nämnt, lika viktigt om inte ännu viktigare, att veta om och medvetet fokusera på alla rätt man gör, för att ytterligare kunna förstärka dem och då även förstärka effekten av dem.

 

Vad har ni för behov och vad kan jag hjälpa er med?

Jag föreläser, håller workshops, coachar i grupp, enskilt och utbildar i SÅ KLART- metoden och de åtta stegen du fått bekanta dig med innan i texten. Hur stor min insats blir för er, styrs helt av företagets behov. Ni kan t ex börja med ledningen, i steg 2, train the trainer: utbilda cheferna så de när de har fått tillräckligt implementerad kunskap om detta nya sätt att förhålla sig, kan utbilda personalen och finnas där för att leda processen vidare.

Eller så kanske ni vill börja med en lightare version, med att så ett frö och ge inspiration som kan väcka nyfikenhet? Då kan man ta in mig som föreläsare för hela- eller delar av företaget.

En kortare punktmarkering, eller ett längre utvecklingsarbete, – Ert behov avgör.

Kontakta mig gärna och berätta om ditt företag, era behov, visioner och utmaningar, så tar vi ett möte och ser hur vi kan samarbeta för att boosta er framgång ytterligare.

 

Jag vill tacka dig

För att du tagit dig tiden att läsa min kostnadsfria bok som vänder sig till just dig som ledare och jag hoppas att den gett dig några riktigt viktiga aha-upplevelser och kraftfulla verktyg både på en personlig och yrkesmässig nivå, så att du känner att det har varit väl investerad tid att ta dig ända hit till slutet av boken!

 

Lyssna gärna på min podcast Attraktionslagen 2.0

Här får du input gällande hur jag resonerar, samtidigt som jag förhoppningsvis kan ge dig värdefull tankeinspiration. Varannan vecka har jag dessutom spännande gäster där vi pratar personlig utveckling, värdegrund, förhållningssätt, fokus, beteenden, hjärnan m m på många olika sätt.

Du hittar den HÄR

 

Jag ser fram emot att höra av dig!

Varma hälsningar

Lili Öst

 

Nybrogatan Businesscenter l Nybrogatan 34  I 102 45 STHLM    +46 70 717 12 46

 

lili@liliost.se

www.liliost.se

www.linkedin.com/in/liliost

Följ mig på Instagram @inspirationskonsulten