9 Hur kan jag hjälpa er?

Dags att säga, – På återseende! Att runda av.
Nu känner jag att jag gett en tillräckligt stor dos av insiktsgörande frågor i kombination med att ha låtit dig nosa på Attraktionslagen i kombination med den mer klassiska beteendevetenskapen, vilket förhoppningsvis gett dig en värdefull inblick om dig själv och ditt fokus hittills, likaväl som kollegornas och företagets. Och en känsla hur du kan använda detta kombo-perspektiv till att leda ditt team framåt till en ännu mer insiktsfull, medveten och harmonisk framgång.

 

Jag erkänner villigt att mina metoder är okonventionella
– men det är det som är hela idén. Det är det som är vinsten. Det finns redan en massa utvecklingsmetoder på marknaden och självklart är många både bra och excellenta. Men de saknar alla energiperspektivet som jag lägger till. Vilket gör att de – hur bra de än är, missar det viktigaste vi har ALLT att vinna på att lära oss förstå och tillämpa. Hur vi interagerar med de energier vi inte kan komma ifrån att de finns där som en tyst men ytterligt verksam samarbetspartner. För det är genom insikterna av kombinationen Beteendevetenskap – Attraktionslagen som den riktiga förändringen och förädlingen kan ske. Det är genom dessa insikter som man får en gemensam kraftfull syn på ett nytt sätt att se sina möjligheter, och ett nytt sätt att driva både företaget och sig själv som person framåt.

 

Om du tittar på dig och din grupp
Vad har du fått för insikter under tiden du läst boken och jobbat med frågorna? Hur mycket rätt gör ni redan, – sett ur detta kombo-perspektiv, och hur mycket i fel riktning inser du att ni hittills har fokuserat? Tankemässigt som känslomässigt. Det är som jag redan tidigare nämnt lika viktigt om inte ännu viktigare att veta om och medvetet fokusera på alla rätt man gör, för att ytterligare kunna förstärka dem och då även förstärka effekten av dem.

 

Vad har ni för behov och vad kan jag hjälpa er med?
Jag föreläser, håller workshops, coachar i grupp, enskilt och utbildar i SÅ KLART-metoden som jag kallar min metodik. Hur stor min insats blir styrs helt av företagets behov. Man kan t ex börja med ledningen, sedan utbilda cheferna och när de har fått tillräckligt implementerad kunskap om detta nya sätt att förhålla sig, kan man utbilda personalen. Så att cheferna finns där och kan leda processen vidare. Vill man börja med att så ett frö och ge inspiration som kan väcka nyfikenhet, kan man ta in mig som föreläsare för hela- eller delar av företaget. En kortare punktmarkering, eller ett längre utvecklingsarbete, – Ert behov avgör.

 

Jag vill tacka dig
För att du läst boken och jag hoppas att den gett dig några riktigt bra aha-upplevelser, kraftfulla verktyg och att du nu ser era nya möjligheter till harmonisk framgång SÅ KLART, så att du känner att det har varit väl investerad tid!

 

Kontakt:
Vill du veta mer och berätta om ditt företag, era behov, visioner och utmaningar, kontakta mig så tar vi ett möte och ser hur vi kan ta det vidare.
Varma hälsningar
Lili Öst

+46 70 7171246
lili@liliost.se
www.liliost.se
Följ min blogg
Följ mig på Instagram @inspirationskonsulten
Författare till:

SÅ KLART! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team

Jag blir vad jag tänker.